Tider og Priser / Halvårskalender
Priser

Halvårskalender

Traditioner i Høgereden

 - Cirka en gang om måneden er der forældrekaffe, hvor børnene hjælper med at bage noget lækkert til forældrene. Derudover har forældrene også skiftevis kage med. 
 
- Den 1. februar er det Høgeredens fødselsdag, som både fejres i forbindelse med en forældrekaffe og med en samling for børnene. 
 
- I løbet af foråret holder vi en overnatning for de ældste børn (4-6 år). Denne dag kommer børnene kl 17.00, hvorefter der er velkomst, festmiddag og festlege. Overnatningen slutter næste dag kl 9.00.
 
- En gang om måneden har vi maddag, hvor børnene hjælper med at lave mad. 
 
- En gang om året har vi forældremøde, hvor bl.a. årets tema bliver præsenteret 
 
- Hvert efterår afholder vi bedsteforældredag, hvor hvert barn invitere nogen til at komme til eftermiddagshygge i Høgereden. 
 
- I løbet af efteråret afholdes forældresamtaler. 
 
- Hvert år har vi en kunst uge(r), hvor vi sammen med børnene vælger et tema, Det kan fx være fra skrald til kunst, mig selv, min familie, vikinger osv. 
 
- Alle højtider fejres i Høgereden. Både Fastalavn, Påske, Skt. Hans, Højstfest, Halloween og Jul. Op til Jul holder vi bl.a. en tema uge, hvor vi laver julemad til vores børnejulefrokost. Her er børnene med at lave medisterpølse, leverpostej og frikadeller helt fra bunden og sylte rødkål og rødbeder, som vi henter i køkkenhaven. 
 
- Det er en tradition at hvert barns fødselsdag bliver fejret i Høgereden med fødselsdagssamling, hvor der bliver sunget og delt gaver ud til fødselsdagsbarnet. 
 
Høgereden v/ Henriette Madsen | Damvej 8, Kare, 8950 Ørsted  | Tlf.: 27 21 51 29 | hm@hoegereden.dk